Página 9 - Nadal 2018-2019

Versión de HTML Básico

restauració
9
Menú Degustació de Cap d’Any 2018-2019
Snacks:
Philopizza / Festucs amb témpora
Tapes:
Ostró del Delta. Rosbeef de vedella. Foie cuit al forn amb poma
Tàrtar de tonyina. Vi Moscato d’Asti
Entrant:
Crema de marisc
Peix:
Llagosta Bellavista
Carn:
Espatlleta de cabrit al forn
Postre 2019.
Els dotze grans de Raïm de la Felicitat. Cofre de les Sorpreses.
Celler:
Vi Gotim blanc Castell del Remei 2017 (D.O. Costers del Segre)
Vi negre Oda Castell del Remei 2016 (D.O. Costers del Segre)
Cava Torelló Brut Nature. GrupVichy Català. Cafè i assortit de licors selectes.
2 sales, 2 ambients.
Sala amb viu, amenitzat pel
QUARTETVORALMAR
Sala amb DJ (música dels 80, 90 i actual)
PREU PER PERSONA: 115,00 €
Inclòs consumicions i Buffet de ressopó
Dia límit per fer la reserva 27 de desembre, mitjançant metàl·lic o transferencia
I pels que no sopeu amb nosaltres a partir de la 1 de la matinada:
ball, barra lliure tota la nit i ressopó a les 3 de la matinada
per un preu de 45 € / previa reserva
SOPAR DE SANT VALENTÍ. Dia 16 de febrer de 2019
Amenitzat per l’Orquestra
SELVATANA. Preu per persona 60€
RESERVES A: Ctra. N-II, km 486 · 25241 GOLMÉS · Tel. 973 711 080
resquitx@resquitx.com · www.resquitx.com
Més de
32
anys
al seu servei
TOTS ELS PREUS SÓNAMB IVA INCLÒS
Tenim carta de plats per emportar
Us desitgem un Bon Nadal i Feliç Any Nou